Összes oldalmegjelenítés

2019. január 9., szerda

Sally Thorne Gyűlölök ​és szeretek

Sally Thorne Gyűlölök ​és szeretek

Nemezis ​(fn)
a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni
b) Valakinek a veszte
c) Joshua Templeman
Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.
Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…8 megjegyzés:

 1. Nagyon sok könyvet olvastam eddig innen, de ez volt az eddigi legjobb������nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Szia Anita! Azt szeretném megkérdezni hogy neked megvan a You-Caroline Kepnes-től?

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen! Annyira imádtam, úgy szurkoltam nekik. Imádtam a folytonos feszültséget és imádom a Hugo Boss ingeket vörösbegytojáskék színben lángszóróvörös rúzsnyommal! :-) ;-)

  VálaszTörlés
 4. Sally Thorne Komfortzóna c regénye mikor várható?
  Köszönöm!

  VálaszTörlés

Beth O'Leary Az ​ágybérlő

Beth O'Leary Az ​ágybérlő  Az új Jojo Moyes… Megvan benne a Mielőtt megismertelek összes hozzávalója. Cosmopolitan Tiffy és Leo...